HAPPY BIRTHDAY!

Lieve Salcura gebruikers,

Dit weekend worden Martin en ik 37 jaar oud, of 37 jaar jong... of iets daar tussenin! Normaal gesproken vieren we onze verjaardagen niet echt, maar omdat dit jaar tot nu toe nogal een uitdaging is geweest voor iedereen, wilden we de gelegenheid om iets te vieren toch aangrijpen - en dat doen we dit keer samen met onze trouwe klanten!

Salcura is opgericht door mijn schoonvader, Dr. Martin Schiele. Helaas is "Doc" niet meer onder ons, maar zijn filosofie leeft nog voort in Martijn en mij, en ook in ons (kleine) team. Lang voordat het idee populair werd, had Martin's vader al in de gaten dat een holistische aanpak nodig is als je huidproblemen gerelateerd aan allergieën wil behandelen. Aangezien steeds meer mensen last hebben van huidproblemen door een slecht eetpatroon, medicijngebruik, stress, vervuiling en andere oorzaken, is het belangrijker dan ooit om producten te gebruiken die de huid daadwerkelijk ondersteunen en gezonder maken.

Dankzij jullie feedback en steun is onze passie sterker dan ooit! We zijn zo ontzettend trots op en dankbaar voor de berichtjes die we dagelijks ontvangen. Fantastische reviews en voor- en na foto's waar we bijna tranen van in onze ogen krijgen - we willen jullie hier ontzettend voor bedanken, en ga vooral zo door!

Hoewel we nu al rond de tien jaar bestaan, doen we nog altijd niets liever dan onze klanten op weg helpen naar een gezonde, sterke huid. We hopen dan ook nóg meer producten te lanceren (Bioskin Junior face moisturiser, handcrème voor droge handen, natuurlijke wasgel voor de intieme hygiëne, etc.) en Salcura in nog meer landen beschikbaar te maken, zoals de VS, Singapore, Dubai en meer - allemaal dankzij jullie overweldigende support.

Om dit alles te vieren, hebben we een speciale Founders' Birthday Sale voor jullie georganiseerd - 2+1 gratis op al onze producten! Gebruik de code BIRTHDAY bij het afrekenen!

We wensen jullie een fantastisch weekend, en mocht je vragen aan mij, Martin of ons team hebben, stuur ons dan vooral een e-mail of berichtje!

Veel liefs x

Claudia

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd