Results in 30 days or your money back

Als je alles al geprobeerd hebt dat op de markt beschikbaar is, dan is een 30 dagen Niet Goed Geld Terug garantie wel zo fijn.

De 30 dagen garantie biedt je de gelegenheid om onze producten echt een kans te geven (de levenscyclus van de huid is 28 dagen!) en mocht je in die 30 dagen echt geen verbetering zien, dan zorgen we dat je het aankoopbedrag terug krijgt.

De 30 dagen Niet Goed Geld Terug is beschikbaar voor klanten die Salcura producten direct via onze website of onze customer service kopen.

Hoe werkt de Geld terug garantie?

Heb je de producten goed geprobeerd en een kans gegeven? Mocht je toch niet volledig tevreden zijn met de producten, doe dan het volgende om het aankoopbedrag terug te ontvangen.

  1. Contact ons Customer Service team via email, chat of laat een verzoekje achter dat we jou terugbellen, en laat ons weten dat je de producten graag wilt retourneren. Houd alsjeblieft het bestel nummer bij de hand, dan kunnen we jouw bestelling makkelijker vinden.
  2. Laat ons weten waarom je de producten wilt retourneren (alle feedback is welkom!)
  3. Zodra we alle gegevens hebben gevonden, kunnen we het aankoopbedrag op jouw rekening terugstorten. Houd er rekening mee dat dit een aantal dagen kan duren.*

* Wij kunnen alleen zorg dragen voor de niet goed geld terug garantie wanneer de aankoop via onze website is gedaan.