De kracht van natuurlijk - voed de huid van binnenuit.

Het is de tijd van het jaar, waarin we lichtere en warmere dagen krijgen. Het is de tijd van het jaar, waarin we merken hoe onze huid verandert nu ook ons klimaat verandert. Misschien merk je wel dat tijdens de warme zomerdagen jouw huidproblemen, zoals acne en een onzuivere huid, meer gaan opspelen en het lastiger wordt om de huid in balans te houden.

Onze Antiac producten zitten vol natuurlijke ingrediënten die de huid de nodige vitaminen en mineralen geeft, zoals Toverhazelaar, Lavendel, Tea Tree en Zonnebloempitolie. Antiac is bewezen effectief in het reduceren van symptomen gerelateerd aan acne. Zo verminderen onze Antiac producten vervelende pukkeltjes, puistjes, mee-eters, rode vlekken en ontstekingen.

De Antiac Daily Face Wash is een milde reiniger, die de huid niet uitdroogt en is uitermate geschikt voor de dagelijkse reiniging van een vette & onzuivere huid. Deze Antiac Face Wash zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid herstelt en rode vlekken worden verminderd. Daarnaast geeft de Face Wash de uitdagende huid extra verzorging door onder andere de toevoeging van Aloë Vera en de heerlijk ruikende Duindoorn.

Zorg ervoor dat je niet alleen in de ochtend de huid reinigt, maar zeker ook in de avond voor het slapengaan. Zo zorg je ervoor dat make-up resten, vuil en zweet grondig worden verwijderd. Het is daarnaast belangrijk om de huid goed te blijven hydrateren met een voedende crème. Hoe vochtarmer de huid is, hoe meer huideigen vetten het gaat aanmaken om de huid terug in een vochtbalans te krijgen. Iets wat je niet wilt wanneer je al last hebt van een vette huid.

Heb je vervelende en hardnekkige pukkeltjes en vlekken, die niet lijken weg te gaan? Dan is het handig om een meer gerichte en intensievere behandeling te gebruiken. Dat is waarom we de twee Antiac Activ hebben geïntroduceerd. Gebruik onze Antiac Activ Liquid Spray in de ochtend en in de avond wanneer nodig, in plaats van de Antiac Daily Face Wash. Spray op het gezicht (vergeet niet de ogen dicht te doen tijdens het sprayen) en reinig de huid voorzichtig met een wattenschijfje. Heb je ernstige acne-gerelateerde klachten, dan kun je de Spray nogmaals aanbrengen en in de huid laten zinken of licht inmasseren met schone handen. Net wat je zelf prettig vindt.

Enkele hardnekkige pukkels en puisten kun je gericht aanpakken met de Antiac Activ Gel Serum. Gebruik een klein beetje Serum, ter grootte van een speldenknop, direct op de individuele puist. Het serum is extreem effectief en al na 4 uur merk je dat de pukkel verminderd is. Niet voor niets een favoriet bij ons op het kantoor!

De huid is ons grootste orgaan en net zo belangrijk als het verzorgen van de huid aan de buitenkant, is het verzorgen van de huid van binnen uit.

Terwijl je de huid van buiten voedt met alle natuurlijke vitaminen en mineralen die in onze Antiac producten te vinden zijn, geven we je ook nog een aantal essentieel tips hoe je de huid van binnenuit kunt verzorgen wanneer je last hebt van een vette, onzuivere en zelfs acne-gevoelige huid.

 

  • Probeer suiker zoveel mogelijk te vermijden, bijvoorbeeld frisdranken of alcohol. Daar zit meer suiker in dan je denkt!
  • Probeer melkproducten te vermijden of in ieder geval te verminderen.
  • Probeer meer water te drinken, gezond en gevarieerd te eten en zoveel mogelijk sterk bewerkte voedingsmiddelen te vermijden. 
  • Het kan soms helpen om supplementen toe te voegen aan je dieet. Zink kan helpen bij het huidherstel bijvoorbeeld en zo littekenvorming voorkomen.
  • Bij gebruik van een zonnebrand in de zomer is het verstandig om de huid extra te reinigen in de avond, zodat je resten zonnebrand van de huid wast. Sommige zonnebrandcrèmes kunnen ervoor zorgen dat symptomen zoals pukkeltjes en puistjes juist verergeren, wanneer de huid niet goed gereinigd wordt.I
  • Probeer minder cafeïne houdende dranken te drinken en vervang ze voor cafeïnevrije dranken.
  • Probeer fruit dat veel fruitsuikers bevat te vervangen door fruit dat een lager suikergehalte heeft, zoals bessen. Daarnaast bevatten bessen een hoge concentratie antioxidanten en Vitamine C, beide essentieel voor een gezonde en stralende huid.  

 

Geniet van de zomer! En vergeet niet de huid goed te verzorgen; van binnen en van buiten!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd