Winnaars van de Natural Health Beauty Awards 2023!

We zijn heel blij want we hebben goed nieuws te melden hier bij Salcura. We hebben niet één, maar TWEE prijzen gewonnen, samen met een 'Highly Commended' erkenning bij de Natural Health Beauty Awards 2023 in de UK!
Onze Bioskin, Bioskin Junior en Topida assortimenten zijn erkend in de volgende categorieën:

Gevoelige Huid Assortiment - WINNAAR!

Jurylid Claire Paphitis, nadat ze de Bioskin producten had getest, heeft het volgende erover gezegd: "Deze zachte maar effectieve producten laten je ruiken alsof je in een spa bent geweest. Ik vind ze geweldig!"

Gevoelige Huid Assortiment - WINNAAR!

Jurylid Annie Clarke zei het volgende na het gebruik van onze Bioskin Junior producten:
"Hoewel het verleidelijk is om in eerste instantie te worden aangetrokken door sterke geuren, geef ik, als het gaat om producten voor mijn baby, de voorkeur aan ongeparfumeerde opties die de kinderen schoon houden zonder hun geur te veranderen! Het Salcura assortiment komt pas echt tot haar recht als het gaat om hoe heerlijk zacht en subtiel ze zijn. Geen ingewikkelde verpakkingen of zware geuren, maar gewoon hele goede producten. De formuleringen is perfect voor de jonge en gevoelige huid en voelt voedend aan voor het hele gezin".

Vrouwelijke verzorging - ZEER AANBEVOLEN!

Jurylid Le'Nise Brothers was erg te spreken over Topida en zei:
"Een ondersteunend en heerlijk ruikend product met nuttige ingrediënten voor wie last heeft van vaginale droogheid en irritatie."

Hartelijk dank aan de jury van de Natural Health Beauty Awards voor deze prijzen, en dank aan onze klanten voor hun voortdurende steun voor Salcura!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd