Wat maakt Antiac zo effectief?

Voor het geval je het gemist hebt - we mochten een paar weken geleden een leuk nieuwtje delen! Onze Antiac Face Wash is namelijk uitgebreid getest door het Good Housekeeping Institute en als beste uit de test gekomen in de categorie 'Voor Acne!' Met 470 testers en 34 verschillende merken, is dit echt iets om trots op te zijn! Daarom zetten we onze Antiac lijn vandaag in de schijnwerpers, en leggen we uit hoe het kan dat deze producten zo effectief zijn, en hoe ze het beste gebruikt kunnen worden.

Ten eerste: voor wie is onze Antiac lijn bedoeld? Antiac is een effectieve behandeling voor iedereen die last heeft van acne, onzuiverheden, een vettige huid, puistjes, mee-eters enzovoorts. Acne en vergelijkbare aandoeningen worden vaak veroorzaakt door overmatige talgproductie in de huid. Dit reden hiervoor heeft vaak (maar niet altijd) te maken met je hormoonhuishouding. Het sebum word door de haarfollikels naar de oppervlakte geduwd, waar het zich mengt met dode huidcellen. Dit groen-grijzige mengsel (blegh!) blokkeert vervolgens de opening van de poriën, waardoor deze zich vullen met meer talg. Dat klinkt op zich al behoorlijk onprettig, maar het wordt nog erger. Als je niets doet aan deze opbouw van talg, beginnen bacteriën zich te ontwikkelen en kunnen ontstekingen ontstaan.

Onze Antiac-lijn bestaat uit zowel producten voor dagelijks gebruik als meer intensieve behandelingen (die ook dagelijks gebruikt kunnen worden indien nodig. Voorkom puistjes en acne met onze Daily Face Wash, die de oliën in de huid weer in balans brengt op een natuurlijke manier. In plaats van de huid helemaal uit te drogen, voelt je huid na het reinigen verfrist en gehydrateerd aan, in tegenstelling tot sommige chemische producten tegen acne.

Onze Antiac Activ producten kunnen gebruikt worden voor flare-ups of voor hardnekkig, langdurig acne. Gebruik fijne vloeistof van de Activ Liquid Spray om hele gebieden grondig te reinigen, zoals bijvoorbeeld je wangen en kaaklijn. Gebruik het Activ Gel Serum om puistjes af te remmen zodra je ze op voelt komen - ze worden hierdoor minder groot en zijn sneller op hun retour!

Maar... hoe werken de producten dan? Onze Antiac-lijn heeft drie verschillende functies. Ten eerste bestrijdt het bacteriële infecties door middel van bewezen effectieve antibacteriële ingrediënten. Eén van deze ingrediënten is Skinwell DFA, een stof die al ontzettend lang gebruikt wordt in huidverzorgingsproducten tegen onzuiverheden. Ten tweede werkt Antiac ontstekingsremmend dankzij de vele natuurlijke, maar bewezen effectieve ingrediënten zoals Duindoornbes, Aloe Vera en Toverhazelaar. Deze ingrediënten verzachten en kalmeren de huid waardoor deze rustiger en het acne minder zichtbaar wordt. Ten slotte werkt Antiac door te zorgen dat de poriën niet verstopt raken. Onze Activ-producten zijn bijzonder effectief op dit gebied - deze dringen namelijk diep door in de huid om de poriën te reinigen en overbodig talg te verwijderen.

We zijn zo blij met de resultaten van het Good Housekeeping Institute en dat zo veel mensen baat hebben bij onze producten. Probeer ze nu zelf!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd