Antiac Face Wash – 'BESTE VOOR ACNE' aldus het GHI

We hebben weer een leuk nieuwtje te melden! Onze Antiac Face Wash is namelijk getest door het prestigieuze Good Housekeeping Institute in Engeland en als beste uit de test gekomen in de categorie ‘Voor Acne.’

Met 470 testers en 34 merken in de test, is dat best wel iets om trots op te zijn! Bovendien werd onze Face Wash beoordeeld met een indrukwekkende score van 85/100!

Hierbij wat hoogtepunten uit de testresultaten:

“Testers omschrijven de rijke gel textuur als luxueus, en 92% van de testers meldde dat de huid na gebruik fris en diep gereinigd aanvoelde.”

“Ons panel merkte ook op dat het product zeer mild was voor de huid. 85% van de testers vond dat het product hielp de talgproductie in balans te houden en dat de huid na gebruik minder rood en geïrriteerd oogde.”

Lees hier meer over de test!

Onze Antiac Face Wash zorgt voor een effectieve dagelijkse reiniging voor iedereen met een vette en acne-gevoelige huid. De Face Wash ontdoet de huid niet van haar natuurlijke oliën, maar zorgt ervoor dat de talgproductie in balans komt waardoor je een gelijkmatige en matte teint terug krijgt. Perfect als je een gevoelige, en tegelijkertijd vettige huid, last van acne of verstopte poriën hebt.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd