Onze Daily Intensive Hand Cream is dermatologisch getest!

Zoals je inmiddels wellicht weet, maakt Salcura zeer effectieve en natuurlijke producten voor mensen met een gevoelige en droge huid. Onze Daily Intensive Hand Cream is zorgvuldig ontwikkeld om je handen te verzachten, te voeden en te beschermen tegen de dagelijkse blootstelling het hele jaar door. Onze handen worden altijd blootgesteld aan veranderingen in de omgevingsfactoren, agressieve producten en voor velen kan de huid geïrriteerd en pijnlijk worden. Daarom hebben wij onze handcrème ontwikkeld. Met een pH van 4,6 (het huidgemiddelde is 4,7) is het de perfecte dagelijkse vochtinbrengende crème voor droge handen en handen die gevoelig zijn voor huidproblemen zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. We zijn trots te kunnen aankondigen dat onze Daily Intensive Hand Cream officieel dermatologisch getest is!

Wat betekent dermatologisch getest?

Dermatologisch getest betekent dat een product wordt onderzocht op mogelijke irritaties of allergische reacties. Om een product dermatologisch te kunnen testen, moet het worden getest op een aantal mensen. Het proces omvat patch tests op menselijke vrijwilligers. De patches worden 24 tot 72 uur aangebracht en een dermatoloog bekijkt dan de resultaten en observeert eventuele effecten van het product op de huid, zoals roodheid, zwelling en allergische reacties. Dit proces wordt dan herhaald. Wanneer een product als 'dermatologisch getest' wordt beschouwd, betekent dit dat het geen enkele huidreactie veroorzaakt.

Wat blijkt uit de resultaten van onze Daily Intensive Hand Cream?
De resultaten van onze Daily Intensive Hand Cream concludeerden dat het gebruik van het product geen ongewenste huidreacties veroorzaakt door een irriterende werking. Het testpanel bestond uit 30 volwassen mannelijke en vrouwelijke proefpersonen. Deze testgroep omvatte verschillende huidtypes, zoals (zeer) droge, vette, gemengde, normale en gevoelige huid. De crème vertoonde geen indicaties voor een huidreactie van de vrijwilligers na het uitvoeren van patch tests gedurende 24, 48 en 72 uur volgens de internationaal erkende richtlijnen van de ICDRG (International Contact Dermatitis Research Group).

Hoe beschermt onze Dagelijkse Intensieve Handcrème droge handen?
Onze Dagelijkse Intensieve Handcrème voedt, hydrateert en verzacht de droge, ruwe handen. Het is op natuurlijke wijze samengesteld uit wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten zoals ureum, glycerine en melkzuur die droge handen helpen verzachten en voeden. Het absorbeert snel, voedt de huid met gezonde voedingsstoffen en verlicht de droge, ruwe huid. Het bevat geen schadelijke stoffen, geen parfum of andere synthetische huidirriterende stoffen.

Elke dag verstoren we onze natuurlijke pH-balans door onze handen te wassen, handontsmettingsmiddel te gebruiken, te typen, te koken - onze handen blijven nooit in beweging. Voed je handen met onze handcrème, rijk aan natuurlijke oliën & extracten zoals Olijf, Saffloer, Duindoorn, Aloë Vera, Kamille & Rozemarijn. Probeer het hier!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd