ModMod beveelt Salcura aan voor de droge en gevoelige mannenhuid

De producten geven de huid een milde stoot aan voeding, waardoor het ook geschikt is voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem, psoriasis en last hebben van ontstekingen van de huid (dermatitis).’ - ModMod

Hoewel iedereen natuurlijk onze Salcura producten kan gebruiken, richt ModMod zich op de droge huid waar mannen in de winter mee te maken kunnen krijgen en benadrukt de hydraterende en voedende effecten van met name onze Bioskin lijn. Vooral onze Bioskin DermaSpray wordt aangeprezen als een echte huidredder deze winter, omdat het verkoelend en verzachtend werkt voor de zeer droge, geïrriteerde huid - zonder dat je het hoeft in te wrijven.

Onze producten bestaan uit hoge concentraties van natuurlijke oliën en extracten. Met als doel zelfs de moeilijkste, droogste huid van genoeg voedingsstoffen te voorzien, waardoor het genezingsproces kan beginnen. Alle producten zijn vrij van synthetische ingrediënten, kleur- en geurstoffen en zijn dermatologisch getest.

Groot favoriet onder de mannen is inderdaad de Bioskin DermaSpray, een uniek product dat direct voor verkoeling en verlichting zorgt. Door de nevel van de Bioskin DermaSpray kan de geïrriteerde huid die aanraking niet verdraagt en kan het zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen – zoals de hoofdhuid – bereikt worden . De ultra lichte textuur maakt het makkelijker voor de huid om voedingsstoffen te absorberen. Snel, gemakkelijk en zeer effectief. Makkelijker en fijner kunnen we het niet voor maken.

Bedankt ModMod voor deze geweldige publicatie! Lees het hele artikel hier.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd