Allergy Awareness Week 2023- Maak kennis met onze sprays

In deze Allergy Awareness Week (20-25 april) willen we het hebben over onze sprays! Onze sprays behoren tot onze meest populaire producten, en ze zijn fantastisch voor de gevoelige huid! Met onze sprays hebben we baanbrekend werk verricht met het gebruik van colloïdale oplossingen. De lichaamseigen vloeistoffen (zoals bloed en zweet) zijn colloïdaal van aard. Door dit na te bootsen met onze sprays wordt de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen gemakkelijker opgenomen door het lichaam en dus effectiever.

Wat maakt onze sprays zo geweldig voor de gevoelige, allergische huid?

Onze sprays zorgen voor een onmiddellijk verkoelend effect, waardoor de geïrriteerde, ontstoken huid onmiddellijk wordt gekalmeerd en de jeuk wordt gestopt.

Ze zitten boordevol vitaminerijke natuurlijke oliën, die de huid voeden en versterken, waardoor de symptomen van allergische huidaandoeningen, zoals ruwheid, blaarvorming, jeuk en kloven verminderen.

Bovendien betekent de fijne vloeibare aard van de spray dat je het niet hoeft in te wrijven! Dit is fantastisch voor de allergische huid, want het vermindert het contact met de gevoelige zones.

Hoe haal je het beste uit je spray?

  • Zet het in de koelkast. Door je spray te koelen kun je het verkoelende effect ervan maximaliseren.
  • Gebruik het na het douchen. Water kan uitdrogend zijn, vooral voor de gevoelige huid; door onze spray na het douchen te gebruiken kun je jouw huid opnieuw hydrateren.
  • Gebruik het als mist. Onze spray is perfect om de huid onderweg te kalmeren! Vernevel de spray lichtjes over je gezicht en geniet van de onmiddellijke verlichting!

Maak kennis met onze sprays!

Bioskin Dermspray Intensive

Bioskin DermaSpray 'Intensive' werd oorspronkelijk meer dan 10 jaar geleden ontwikkeld met de overtuiging dat de huid alle problemen kan overwinnen wanneer zij de juiste voedingsstoffen en verzorging krijgt. Onze spray bevat een groot aantal natuurlijke oliën die de huid helpen sterker en gezonder te worden. Deze omvatten duindoorn, die rijk is aan huidverzachtende omega's, lavendel om de huid te kalmeren en saffloer als antioxidant.

Onze Dermaspray is geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem, psoriasis, dermatitis, rosacea, maar ook voor de huid zonder problemen.

Wij adviseren de Bioskin Dermaspray Intensive te gebruiken in combinatie met onze Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser voor een maximaal resultaat.

Bioskin Junior Daily Nourishing Spray

Onze award-winnende Bioskin Junior lijn is een levensredder geweest voor veel ouders met baby's en kinderen die lijden aan extreme droogheid. De fijne substantie van de Nourishing Spray trekt diep in de huid en voedt de huid met alle voedingsstoffen die ze nodig heeft om sterker en gezonder te worden. Het helpt onmiddellijk bij jeuk en neemt direct de droogheid weg, waardoor de jeuk-krabcyclus effectief wordt doorbroken. Bovendien is de spray perfect voor wriemelende kinderen!

Wij vullen onze spray met natuurlijke vitaminen en mineralen - met duindoorn voor voeding en celregeneratie, Engelse lavendel om te kalmeren en in evenwicht te brengen, en rozemarijn voor zijn vermogen om de ontwikkeling van collageen te ondersteunen en vrije radicalen te elimineren.

Wij adviseren de Bioskin Junior Daily Nourishing Spray te gebruiken in combinatie met onze Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream voor een maximaal resultaat.

Last van acne of een gevoelige intieme zone? Probeer onze andere sprays!

Antiac Activ Liquid Spray

Onze Antiac Activ Liquid Spray is speciaal ontwikkeld om iedereen die lijdt aan een vette, verstopte en acnegevoelige huid succesvol te helpen. Deze spray is veelzijdig voor acne overal op het lichaam, inclusief het gezicht, maar ook moeilijk te bereiken gebieden van acne, zoals acne op de rug (bacne).

De Antiac Activ Spray kan worden gebruikt als een diepreinigend product, waarbij de natuurlijke oliën zoals tea tree en duindoorn diep in de huid trekken.

Voor maximaal resultaat gebruik je de Activ Liquid Spray in combinatie met ons Activ Gel Serum om specifieke plekjes aan te pakken.

Topida Intimate Hygiene Spray

Onze bestseller, Topida Intimate Hygiene Spray, is een bijzonder uniek product dat we hebben ontwikkeld om de intieme zone te verzachten, te verkoelen en te kalmeren. Het werkt door een gezond microbieel evenwicht te creëren op de aangetaste zones, de pH-waarde in evenwicht te brengen en essentiële voedingsstoffen te leveren om de huidcellen in een levensvatbare en gezonde conditie te houden.

De spray formule dringt snel in de huid waardoor de vitaminen en mineralen in de 12 natuurlijke oliën en extracten de huid de gezonde voedingsstoffen geven die ze nodig heeft om gezonder te worden en minder snel uit balans te raken. Met ingrediënten zoals tea tree, rozenbottel, venkel en tijm verkoelt de spray onmiddellijk en kalmeert hij langdurig.

Topida Intimate Hygiene Spray maakt gebruik van een 360 graden spray voor eenvoudige toepassing. 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd