Maak kennis met onze NIEUWE Bioskin Junior Daily Face Moisturiser!

We hebben goed nieuws!

Onze Bioskin Junior lijn breidt uit - zeg gedag tegen onze gloednieuwe Bioskin Junior Face Moisturiser.

Kinderen die last hebben van een droge, jeukende en atopische gezichtshuid hebben een zachte maar effectieve moisturiser nodig om hun huid te herstellen. Alle Bioskin Junior producten voeden de huid met gezonde voedingsstoffen en mineralen en zijn geschikt voor kinderen die gevoelig zijn voor eczeem, dermatitis en andere huidallergieën.

Wat maakt onze Bioskin Junior Daily Face Moisturiser uniek?

  • De moisturiser verlicht onmiddellijk de symptomen van een droge, jeukende en atopische gezichtshuid.
  • Het is rijk aan Omega's 6, 7 & 9 die een gehydrateerde en gezonde huid bevorderen.
  • Het is vrij van parabenen, paraffine, synthetische geurstoffen, microplastics en nanodeeltjes.
  • Het is vegan en cruelty-free.

Onze Bioskin Junior Face Moisturiser bevat voedende ingrediënten zoals sheaboter en olijfolie die beide het vocht in de huid vasthouden en de huid zacht laten aanvoelen. Het is ook geschikt voor baby's en kinderen die gevoelig zijn voor eczeem, dermatitis, doorkomende tandjes en andere huidallergieën.

Om de huidbarrière van je kleintje te verbeteren, zit deze moisturiser vol met aloë vera, calendula en kurkuma. Ons speciale ingrediënt, Konjac, helpt de huid van je kindje te beschermen tegen milieuvervuilende deeltjes.

Hoe gebruik ik het voor mijn kleintje? 

Je kunt deze moisturiser gebruiken als onderdeel van een ochtend- en avondroutine of vaker indien nodig. Naarmate de huid zich begint te herstellen, kun je de moisturiser minder vaak aanbrengen.

De moisturiser is geschikt voor het gezicht, maar gevoelige zones zoals rond de ogen en andere gevoelige zones moeten voorzichtig worden aangebracht. In het begin kan je een tintelend gevoel ervaren, maar dit zou snel moeten verdwijnen - dit betekent dat het product werkt!

Wij raden aan om deze moisturiser samen met onze Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream te gebruiken op de droge delen van het gezicht. Wacht eerst tot de Daily Face Moisturiser in de huid is getrokken. Gebruik daarna onze Outbreak Rescue Cream!

Ontvang nu 15% korting met code GENTLE15

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd