Introductie van onze NIEUWE Topida Intieme Hygiëne Wash!

We zijn zo verheugd om onze nieuwe Topida Intimate Hygiene Wash te introduceren!

Vrouwelijke intieme hygiëne kan een controversieel onderwerp zijn, met veel gerichte producten die irriterende ingrediënten bevatten, zoals parfum en SLS en SLES. Topida Intimate Hygiene Wash, in lijn met de kernprincipes van Salcura, bevat geen vervelende synthetische stoffen, alleen de natuurlijke extracten die nodig zijn om de natuurlijke balans van je lichaam te voeden en te stabiliseren.

Wat maakt Topida Intimate Hygiene Wash veilig en gezond voor je intieme zone?

  • Rijk aan natuurlijke oliën & extracten - Toverhazelaar, Lavendel, Tea Tree, Kamille & Damastroos. Deze oliën en extracten hebben antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, om te kalmeren en te verzachten.
  • Bevat natuurlijke, wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten zoals melkzuur, glycerine en tocoferylacetaat (vitamine E). Deze natuurlijke werkstoffen hydrateren en beschermen de intieme huid tegen irriterende stoffen en microben.
  • Een zachte dagelijkse wash speciaal geformuleerd om de intieme huid te reinigen met behoud van een gezonde pH-balans.
  • Bevat geen schadelijke chemicaliën, synthetische parfum of andere bekende huidirriterende stoffen. Vegan & cruelty-free.

Kalmeert, reinigt, verfrist en verkoelt onmiddellijk de intieme zone en is geschikt voor wie last heeft van droogheid, jeuk, schimmelinfectie of andere vaginale ongemakken. Deze vegan, cruelty-free formule bevat geen parfum of bekende huidirriterende stoffen, alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, met een gebalanceerde pH om een gezonde intieme omgeving te behouden.

Waarom heb ik een aparte wash nodig voor de intieme zone?

Elk deel van ons lichaam moet met zorg en kennis worden behandeld. We weten dat de vagina (inwendig) zichzelf reinigt, maar de pH-waarde van de vulva en de vagina kan uit balans raken door leeftijd, menstruatiecyclus, menstruatie enz. Dit kan leiden tot de opbouw van ongezonde bacteriën, gistinfecties, jeuk en pijn. We moeten voorzichtig zijn met de pH (die in dit gebied zeer zuur is) door geen agressieve, geparfumeerde producten te gebruiken die de natuurlijke oliën of het vocht uit de huid verwijderen en door een goede vulva-hygiëne toe te passen.

Topida Intimate Hygiene Wash gaat perfect samen met onze Topida Intimate Hygiene Spray! In een laboratoriumtest elimineerde Topida 99,9% van de Candida albicans en Escherichia coli bacteriën in slechts 10 minuten. De spray formule trekt snel in de huid waardoor de vitaminen en mineralen in de 12 natuurlijke oliën en extracten de huid de gezonde voedingsstoffen geven die het nodig heeft om gezonder te worden en minder vatbaar voor disbalans.

Probeer Topida wash en krijg 15% korting met code FRESH15!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd