Ons 2 Stappen Spray-Crème Therapiesysteem

Bij Salcura is het ons doel om de meest effectieve natuurlijke producten voor de probleemhuid te creëren. De filosofie van Salcura is ontwikkeld door Dr Martin Schiele, een bio-medisch wetenschapper die al heel vroeg de kracht van natuurlijke ingrediënten herkende en is gebaseerd op meer dan 25 jaar onderzoek. Onze producten zijn al meer dan tien jaar een vertrouwde keuze en bieden verlichting en duurzame verbetering voor allerlei huidproblemen en -aandoeningen. Vooral ons unieke 2-stappen therapiesysteem heeft ongelooflijke resultaten opgeleverd bij de bestrijding van een droge, jeukende, eczeemgevoelige huid en psoriasis. Vandaag willen we dieper ingaan op wat het zo effectief maakt en waarom je het zou moeten proberen voor optimale resultaten!

Ons 2-stappen therapiesysteem:

                       

Stap 1: Kalmeer, hydrateer en voed met onze sprays

Begin je huidreis met Bioskin DermaSpray Intensive of Bioskin Junior Daily Nourishing Spray (voor de gevoeligere of jongere huid). We hebben baanbrekend werk verricht met het gebruik van colloïdale oplossingen in onze sprays, wat betekent dat ze bestaan uit zeer fijne deeltjes, die de lichaamseigen vloeistoffen nabootsen. Door deze unieke samenstelling worden de voedingsstoffen gemakkelijker herkend en opgenomen door de huid, waardoor de sprays dieper doordringen en effectiever werken.

Onze sprays zijn ontworpen om op twee manieren te werken: op korte termijn zorgen ze voor onmiddellijke hydratatie, een verkoelend gevoel en verlichting van jeuk. Op de langere termijn versterken ze de huid, waardoor deze veerkrachtiger wordt en minder snel opflakkert. Tijdens een huidcyclus, die ongeveer 28 dagen duurt, groeien nieuwe huidcellen door elke huidlaag heen, te beginnen bij de onderkant. Onze sprays zijn verrijkt met een veelvoud aan natuurlijke oliën en extracten die deze nieuwe cellen voeden terwijl ze door de opperhuid groeien. Als ze volgroeid zijn, zijn de cellen sterker, beter bestand tegen allergenen en zullen ze zich minder snel ontwikkelen tot een probleemhuid.

Aangezien onze sprays niet ingewreven hoeven te worden, kun je ze rechtstreeks op de aangetaste zones van je lichaam of hoofdhuid aanbrengen. Voor gevoelige gezichtszones raden we aan om op de vingertoppen/katoenen watten te sprayen of Bioskin DermaSerum te gebruiken, dat een vergelijkbare samenstelling van ingrediënten in een serumformule bevat.

Stap 2: Bescherm en herstel met onze crèmes

Zodra de spray de huid van alle voedingsstoffen heeft voorzien die ze diep in de huid nodig heeft, breng je Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser of Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream aan om de zwaarder aangetaste oppervlakkige huidlagen te herstellen. Deze tweede stap geeft extra voeding en zorgt ervoor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden. Samen met andere actieve ingrediënten bevatten onze crèmes het vulkanische mineraal zeoliet, dat gifstoffen en allergenen elimineert die het herstellend vermogen van de huid kunnen belemmeren. Een ander belangrijk ingrediënt in onze crèmes is ureum, een hydrofiele verbinding die watermoleculen aan de huid bindt waardoor deze gehydrateerd blijft. We raden aan om de crème aan te brengen kort nadat de sprayvloeistof in de huid is gedrongen, om de huid verder te hydrateren en te beschermen.

Al jaren is onze dermatologisch geteste Bioskin en Bioskin Junior lijn een redder in nood voor mensen die last hebben van een droge, jeukende en atopische huid:

           

 
Om deze ongelooflijke resultaten te bereiken, raden we altijd aan om onze Bioskin / Bioskin Junior Spray en Crème samen te gebruiken - samen zijn ze een absolute krachtpatser. Probeer onze Bioskin of Bioskin Junior lijn hier en help je huid haar natuurlijke, gezonde balans terug te vinden.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd