Eervolle vermelding voor onze Bioskin Body Wash

We hebben een leuk nieuwtje om te delen!⁠

Onze Bioskin Body Wash heeft de vermelding ‘Highly Commended’ gekregen tijdens de Natural Health Beauty Awards 2020!⁠

En er is meer... Onze Body Wash zit vanaf nu namelijk in een nieuw jasje! De samenstelling van onze heerlijke Body Wash is nog precies hetzelfde, maar hij zit nu in een fles die makkelijker is in het gebruik. 

Bioskin Body Wash is een natuurlijke en zachte wash die de droge, jeukende en gevoelige huid reinigt. Water kan de huid nog verder uitdrogen, dus een showergel die voor jouw huidje zorgt terwijl je doucht is zeker geen overbodige luxe. Onze, vrij van chemicaliën en vol met natuurlijke voedingsstoffen, formule geeft jou een zachte, verzorgde en gehydrateerde huid.

Heerlijke natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloem, groene thee en argan maken deze Body Wash uitermate geschikt voor mensen met een zeer droge of gevoelige huid, en zelfs aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis.

Tips voor het gebruik van onze Body Wash:

  • Douche niet te heet als je last hebt van een droge huid, een lauwwarme douche zorgt ervoor dat je huid minder vocht verliest.
  • Breng de Body Wash aan op de vochtige huid, en laat het even intrekken voor je het weer afspoelt.
  • Je kunt het product na het afspoelen eventueel nog een keer gebruiken.
  • Onze Body Wash zal niet zo sterk schuimen als de douchegel die je wellicht gewend bent. Dit komt omdat wij alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, geen synthetische 'detergents' (middelen die reinigen en schuimen). Hierdoor is het schuim dat onze Body Wash produceert wat subtieler en 'zachter,' voor een milde reiniging.
  • Gebruik onze andere Bioskin producten na het douchen voor de beste resultaten.

Lees hier meer over onze Bioskin Body Wash

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd