EEN HUID ZONDER KLEINE IMPERFECTIES?

Wat ons betreft ben je perfect zoals je bent, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag een egale en frisse huid zou willen hebben, zonder puistjes, pukkeltjes en mee-eters. Geen nood, met onze tips en adviezen, en natuurlijk de juiste huidverzorgingsproducten helpen we je graag op weg.

ONS ADVIES

De Antiac Range is geschikt voor alle huidtypen – zelfs de gevoelige huid – en is ideaal, wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke en zachte verzorging voor de acne-gevoelige huid; vrij van chemicaliën, maar zonder verlies van kwaliteit en effectiviteit! De ACTIV producten zijn er om de ernstigere vormen van acne en moeilijke uitbraken onder controle te krijgen. De DAILY producten helpen je om een egale en gezonde huid te behouden, iedere dag.

Pak hardnekkige acne, puistjes en pukkeltjes aan met de Antiac ACTIV producten. Gebruik de Liquid Spray voor grote oppervlakten, zowel in het gezicht als op het lichaam, en gebruik de Gel Serum voor individuele pukkeltjes en lastige plekjes. Vrij van benzoylperoxide, antibiotica, SLS, parabenen, paraffine, lanoline en harde chemicaliën. Antiac ACTIV bevat 100% natuurlijke en actieve ingrediënten. Voor het beste resultaat gebruik je de Antiac ACTIV producten samen met de Antiac DAILY reinigingsproducten. De Antiac DAILY Face Wash voor zachte dagelijkse reiniging en de DAILY Wipes voor ‘on the road’ verzorging.

PRODUCTEN DIE WE ADVISEREN BIJ ACNE

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

Ik heb gelukkig niet heel veel last van pukkeltjes, maar heel af en toe krijg ik er eentje. Dit lijkt heel goed te werken en het is ook nog natuurlijk!

Top voor kleine pukkeltjes

Q&A VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ANDEREN WILLEN WETEN

WELKE PRODUCTEN KAN IK HET BEST GEBRUIKEN BIJ MIJN ACNE-GEVOELIGE HUID?

De Antiac lijn bestaat uit 4 producten, twee Activ producten, onze Spray & Serum voor een diepe reiniging en ondersteuning, en 2 Daily producten voor dagelijks gebruik, onze Wash & Wipes.

WAT MAAKT DE ANTIAC PRODUCTEN ZO EFFECTIEF??

De Antiac producten zitten vol natuurlijke oliën en extracten die allemaal zijn toegevoegd omdat ze de huid helpen en ondersteunen. Daarnaast bevatten ze de klinisch bewezen ingrediënten Skinwell DFA en ZPA plus.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT ZIE?

Iedere huid is anders en hoe snel je resultaat ziet is per persoon verschillend. Wij geloven in onze producten en de meeste klanten ziet binnen enkele weken resultaat. Daarnaast hebben wij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie!