IS JOUW HUID GEVOELIG EN REAGEERT JOUW HUID OP BIJNA IEDER PRODUCT?

Wanneer je een zeer gevoelige huid hebt, kan maar een kleine verandering disbalans veroorzaken, zoals weersveranderingen, stress, verkeerde voeding of luchtvervuiling. Je huid voelt dan snel schraal, jeukerig en zelf pijnlijk aan. Laat ons je helpen met tips en natuurlijk de juiste huidverzorgingsproducten voor jouw gevoelige huid!

ONS ADVIES

Een gevoelige huid is een veelvoorkomende klacht en wordt meestal veroorzaakt door een gedehydrateerde, droge huid, een allergie of door een onderliggend huidprobleem zoals bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. Als de oorzaak van een jeukende, gevoelige huid niet helemaal duidelijk is en er is geen vast patroon in de symptomen, dan raden we je aan eerst langs de huisarts of dermatoloog te gaan voor advies.

Allegieën die veel voorkomen en een gevoelige huid kunnen veroorzaken zijn o.a. parfums, conserveringsmiddelen of ingrediënten in cosmetica, wasmiddelen of andere reinigingsproducten,  rubber, metalen, huisstofmijt, huisdieren, bepaalde voedingsmiddelen en medicijnen. Ook kunnen warmte, zonnebrand en lichtgevoeligheid leiden tot een jeukende huid, net als een hoge luchtvochtigheid of fysieke arbeid/sporten, waarbij de lichaamstemperatuur stijgt en je begint te transpireren.

Een jeukende en gevoelige huid kan tevens een symptoom zijn van hooikoorts. Je lichaam maakt overmatig histamine aan, net zoals bij andere allergische reacties, waardoor je huid kan gaan kriebelen.

Krabben kan de huid beschadigen waardoor je de kans op infectie vergroot. Het is belangrijk om, hoe moeilijk dat ook is, krabben te vermijden! De juiste producten, die jouw huid niet verder irriteren en de jeuk verzachten is wat jouw huid nodig heeft.

allergy prone skin zeoderm

PRODUCTEN DIE WIJ ADVISEREN VOOR EEN SENSITIEVE & ALLERGIE-GEVOELIGE HUID

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

Heerlijk voor de dunner wordende huid onder de ogen,maar ik gebruik het ook voor mijn handen hals en lippen. Zuinig in gebruik.

Dermaserum

Ik heb het nu al een week in gebruik en ik heb al veel minder last van droge huid en de vlekjes zijn al aan het verdwijnen en jeuken niet meer ik raad het iedereen aan!!

Wonderbaarlijke Spray

Deze betaalbare producten trekken snel in de huid en hydrateren zodat mijn huid snel en langdurig aangenaam aan voelt.ik kan u dan ook deze producten ten zeerste aanbevelen.

Heerlijk verzachtend

Q&AVEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ANDEREN WILLEN WETEN

KUNNEN ALLE PRODUCTEN VAN SALCURA GEBRUIKT WORDEN OP EEN GEVOELIGE HUID?

In een woord, JA! Maar houd er rekening mee dat iedere huid anders is, zeker de sensitieve & allergie-gevoelige huid. We raden daarom altijd aan om producten eerst op een klein stukje huid te testen, alvorens de producten te gebruiken. Wanneer de huid niet binnen 24 uur reageert kun je de producten gewoon gebruiken.

HELP ME - WELKE PRODUCTEN ZIJN HET BEST VOOR MIJN HUID?

Wanneer je twijfelt, geef ons een belletje, neem contact op via de chatbox of stuur ons een mail naar info@salcura.nl. We helpen je graag bij het vinden van het beste verzorgingsproduct voor jou.

HOE WEET IK OF JULLIE PRODUCTEN ZULLEN HELPEN?

Ieder persoon is uniek en ieder huid is anders. We kunnen daarom nooit met zekerheid voorspellen hoe jouw huid op onze producten zal reageren. Desalniettemin zijn onze producten gemaakt om jouw huid gezonder te maken. Wij zijn er zeker van dat onze producten verschil zullen maken, zo zeker dat we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hanteren!