Zeowatte? Ja, Zeoliet.

Zeoliet is een natuurlijk vulkanisch kleimineraal dat honderdduizenden jaren geleden is ontstaan. Vulkanisch as materiaal kwam terecht in zouthoudend water van zeeën en meren. Door de interactie van het vulkanisch as en het zout in deze wateren ontstond op de bodem een soort kleilaag. Onder invloed van heet water, dat door thermische activiteit van de aarde is ontstaan, veranderde deze kleilaag in een zacht poreus gesteente, genaamd Zeoliet.

Zeoliet heeft de eigenschap om giftige stoffen te onttrekken en aan zich te binden. In ons geval betekent dat, dat Zeoliet ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen in onze huid, die er op hun beurt weer voor zorgen dat de balans in onze huid wordt verstoord, aan de huid worden onttrokken. Zo zorgen we ervoor dat onze Zeoderm de aangedane huid weer snel en effectief terug in balans kan brengen.

Naast dat je ervoor wilt zorgen dat deze giftige stoffen aan de huid worden onttrokken, wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat je zo min mogelijk van deze gifstoffen in je lichaam krijgt. ‘“Voorkomen is beter dan genezen”, zeggen ze ook wel.

Wil je meer weten over hoe je deze gifstoffen zoveel mogelijk kunt vermijden? Stay tuned…we zullen vin de komende weken alle tips en tricks voor je op een rijtje zetten.