WIST JE DAT IEDERE VROUW WELEENS EEN DISBALANS HEEFT IN HAAR INTIEME ZONE?

Geef ondersteuning aan jouw vaginale streek met de juiste producten en beste tips & tricks. Gezond en in balans is waar we voor gaan!

ONS ADVIES

Over het algemeen is ons lichaam heel goed in staat om voor zichzelf te zorgen. Wanneer we ons goed voelen is ons immuunsysteem sterk en uitgebalanceerd. Maar wanneer we ons bijvoorbeeld gestresst of moe voelen, kan ons immuunsysteem ons nog wel eens een beetje in de steek laten en disbalans veroorzaken. Sommigen krijgen dan bijvoorbeeld een verkoudheid, anderen zien dit aan hun huid en sommigen van ons krijgen een disbalans in hun intieme zone. Wij geven graag advies voor de Intieme Verzorging.

Onze vagina is erop gemaakt om haarzelf schoon en gezond te houden. Meestal hebben we dus niet veel meer nodig dan een beetje lauw water. Maar soms kunnen we nog zo ons best doen door gezond te eten, te sporten en genoeg water te drinken, maar is ons immuunsysteem toch wat verzwakt. In die gevallen raden we aan om jouw intieme zone te helpen met producten die de juiste voedingsstoffen bieden, die de intieme huid op dat moment ook nodig heeft. De vele natuurlijke oliën & extracten in onze Topida helpen jouw vagina weer terug in balans te brengen!

intimate health topida

PRODUCTEN DIE WE ADVISEREN OM DE INTIEME ZONE GEZOND TE HOUDEN

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

Q&AVEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ANDEREN WILLEN WETEN

IS DE TOPIDA VEILIG TE GEBRUIKEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP?

We hebben nog nooit negatieve feedback gekregen over het gebruik van onze producten tijdens de zwangerschap. Ben je intollerant of allergisch voor een van de (natuurlijke) ingrediënten in onze producten raden we je aan om eerst contact op te nemen met de arts.

WAT ZORGT ERVOOR DAT MIJN INTIEME ZONE UIT BALANS RAAKT?

Een jeukend of oncomfortabel gevoel in de intieme zone komt er vaak voor, jouw immuunsysteem speelt op. Een verzwakt immuunsysteem door bijvoorbeeld stress, hormonale schommelingen en vele andere oorzaken kan voor disbalans zorgen, ook daar beneden, ook in jouw intieme zone.

GAAT MIJN JEUK VOOR ALTIJD WEG?

Met de Topida proberen we je te helpen om een gezondere en gebalanceerde intieme zone te bewerkstelligen. Symptomen zoals jeuk zouden moeten afnemen. Houd er wel rekening mee dat, wanneer jouw immuunsysteem verzwakt, symptomen zoals jeuk altijd terug kunnen komen. Zorg ervoor dat je de gevoelige huid in de intieme zone voedt met de natuurlijke ingrediënten die de Topida biedt en zorg ervoor dat de huid ‘daar beneden’ snel weer gezond wordt en in balans komt.