FAQ

Er zijn zoveel producten om uit te kiezen. Wat doet een bepaald ingrediënt? Welk product kan ik het beste kiezen voor een vette huid? Zijn de ingrediënten natuurlijk? Om je op weg te helpen, vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen hier.

Staat jouw vraag/antwoord er niet tussen? Je kunt ons altijd een bericht sturen via de chatbox of via info@salcura.nl

Bioskin Junior

Zijn de Bioskin Junior producten veilig voor heel kleine baby’s?

 

Onze producten zijn ontwikkeld voor de allerkleinste. Toch is een babyhuidje erg gevoelig, zelf soms voor de natuurlijke oliën in onze producten. We raden het altijd aan om producten eerst te testen op een op een stukje huid, voordat je de producten volledig in gebruik neemt. Wanneer de huid niet raar reageert binnen 24 uur, weet je zeker dat de producten de juiste zijn voor het huidje van jouw kleintje.

 

Hoe snel wordt de huid van mijn kind beter?

Ieder huid is anders, dus we kunnen niet een kant-en-klaar, waterdicht antwoord hierop geven. Toch kunnen we zeggen dat de huid van een kind nog zeer puur is en sommige klanten zelfs de volgende dag al verschil zien. Mocht dit niet het geval zijn, geen nood, de huid kan veel langer nodig hebben om te herstellen!

Bioskin

Welke producten kan ik het best gebruiken bij een droge & vochtarme huid?

We raden je aan de producten van de Bioskin lijn te gebruiken, die zijn geschikt voor iedereen met een droge tot zeer droge huid. De vitaminen en mineralen die in de producten te vinden zijn, zijn toegevoegd om jouw huid optimaal te hydrateren. Welk product van de Bioskin lijn je wilt gebruiken is afhankelijk van de mate van de droogheid van de huid en welk lichaamsdeel droge huid vertoont.

 

Mijn klachten zijn terug, wat nu?

We proberen onze producten zo effectief mogelijk te maken, om je een langdurige oplossing te bieden.  Daarvoor is wel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Zorg ervoor dat je de producten op regelmatige basis gebruikt, in het begin zelfs meerdere malen per dag. Blijf de producten gebruiken, ook wanneer je verbetering ziet optreden. Mocht je het idee hebben dat onze producten echt geen verschil maken, hebben we een 30-dagen niet goed, geld terug garantie.

Hoe weet ik of jullie producten zullen helpen?

Ieder persoon is uniek en ieder huid is anders. We kunnen daarom nooit met zekerheid voorspellen hoe jouw huid op onze producten zal reageren. Desalniettemin zijn onze producten gemaakt om jouw huid gezonder te maken. Wij zijn er zeker van dat onze producten verschil zullen maken, zo zeker dat we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hanteren!

Topida

Is de Topida veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?

We hebben nog nooit negatieve feedback gekregen over het gebruik van onze producten tijdens de zwangerschap. Ben je intollerant of allergisch voor een van de (natuurlijke) ingrediënten in onze producten raden we je aan om eerst contact op te nemen met de arts.

 

 

Wat zorgt ervoor dat mijn intieme zone uit balans raakt?

Een jeukend of oncomfortabel gevoel in de intieme zone komt er vaak voor, jouw immuunsysteem speelt op. Een verzwakt immuunsysteem door bijvoorbeeld stress, hormonale schommelingen en vele andere oorzaken kan voor disbalans zorgen, ook daar beneden, ook in jouw intieme zone.

 

Gaat mijn jeuk voor altijd weg?

Met de Topida proberen we je te helpen om een gezondere en gebalanceerde intieme zone te bewerkstelligen. Symptomen zoals jeuk zouden moeten afnemen. Houd er wel rekening mee dat, wanneer jouw immuunsysteem verzwakt, symptomen zoals jeuk altijd terug kunnen komen. Zorg ervoor dat je de gevoelige huid in de intieme zone voedt met de natuurlijke ingrediënten die de Topida biedt en zorg ervoor dat de huid ‘daar beneden’ snel weer gezond wordt en in balans komt.

 

Antiac

Welke producten kan ik het best gebruiken wanneer ik last heb van acne?

De Antiac lijn bestaat uit 4 producten, twee Activ producten – onze Spray & Gel Serum – voor diepe reiniging en ondersteuning, en twee Daily producten – onze Wash & Wipes – voor onderhoud voor iedere dag. We raden over het algemeen aan om de Activ producten te gebruiken wanneer je merkt dat je huid extra ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld bij een uitbraak of als je hardnekkige puistje, pukkeltjes en mee-eters wilt aanpakken. De Daily producten gebruik je voor de dagelijkse zachte reiniging.

 

Wat maakt de Antiac producten zo effectief?

De Antiac producten zitten vol met natuurlijke oliën en extracten die allemaal de huid ondersteunen. De producten bevatten de klinische bewezen ingrediënten Skinwell DFA en ZPA plus. Deze twee ingrediënten werken bewezen effectief tegen de bacteriën die geassocieerd worden met symptomen van acne. De natuurlijke oliën en extracten zorgen ervoor dat je gezicht de nodige vitaminen en mineralen krijgt voor een gezonde balans in de huid.

 

 

General

Zijn jullie producten geschikt voor veganisten?

Zeker

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

 

Iedere huid is anders, dus hoe lang het duurt voordat je resultaat ziet is voor iedereen anders. We hebben echter onze producten zo ontwikkeld, dat er verbetering optreedt binnen de vernieuwingscyclus van de huid, dat 28 dagen duurt. Wanneer het aankomt op huidproblemen, houd dan in gedachten dat een ‘overnight’ oplossing niet bestaat. De huid heeft tijd nodig om weer in balans te komen, daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen – welke andere producten gebruik je of heb je gebruikt, welk dieet je volgt etc.

We proberen onze producten zo effectief mogelijk te maken, om je een langdurige oplossing te bieden.  Daarvoor is wel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Zorg ervoor dat je de producten op regelmatige basis gebruikt, in het begin zelfs meerdere malen per dag. Blijf de producten gebruiken, ook wanneer je verbetering ziet optreden. Mocht je het idee hebben dat onze producten echt geen verschil maken, hebben we een 30-dagen niet goed, geld terug garantie.

 

Zijn de producten van Salcura op dieren getest?

Salcura producten zijn NIET op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Dat maakt dat onze producten geschikt zijn voor vegetariërs & veganisten.

 

Kunnen alle Salcura producten gebruikt worden op een gevoelige huid?

In een woord, JA! Maar houd er rekening mee dat iedere huid anders is, zeker de sensitieve & allergie-gevoelige huid. We raden daarom altijd aan om producten eerst op een klein stukje huid te testen, alvorens de producten te gebruiken. Wanneer de huid niet binnen 24 uur reageert kun je de producten gewoon gebruiken.

 

Help me – Welke producten zijn het best voor mijn huid?

Wanneer je twijfelt, geef ons een belletje, neem contact op via de chatbox of stuur ons een mail naar info@salcura.nl. We helpen je graag bij het vinden van het beste verzorgingsproduct voor jou.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE SALCURA NIEUWSBRIEF OM ALS EERSTE OP DE HOOGTE TE ZIJN VAN NIEUWE PRODUCTEN, TOFFE EVENTS OF FANTASTISCHE AANBIEDINGEN