ZOEK JE HET BESTE PRODUCT OM JOUW DROGE HUID TE HYDRATEREN ?

Een product tegen een droge huid is het meest gezochte product in de wereld. Een goed product vinden is niet altijd makkelijk. Wij helpen je graag  met een overvloed aan tips om jouw huid succesvol te hydrateren en te verzachten.  We adviseren je welke producten je het best kunt kiezen voor jouw huid.

ONS ADVIES

Een droge huid is een veelvoorkomend probleem, waar de meeste mensen op enig moment gedurende hun leven wel eens last van krijgt. Je kunt een droge huid herkennen aan een doffe, schilferige huid, soms met barstjes of scheurtjes, en meestal voelt de huid trekkerig en jeukerig aan.

Lichamelijke verandering, zoals zwangerschap, menopauze, ziekte, het gebruik van medicatie, verandering van klimaat, en huidreacties op bijvoorbeeld het veranderen van wasmiddel, kunnen allemaal zorgen voor een droge huid. Ook kunnen bepaalde beroepen zorgen voor een extra droge huid; Met name de beroepen waarbij je regelmatig de handen moet wassen, zoals beroepen in de verpleging of in de catering, maar ook de beroepen waarbij je regelmatig bloot wordt gesteld aan bepaalde chemicaliën, zoals het kappersvak.

Een extreem droge huid kan ervoor zorgen dat de huid gaat scheuren of barsten. Hierdoor is de huid gevoeliger voor bacteriën en kan infectie ontstaan. Dit zie je vaak bij lichaamsdelen waar de bloedcirculatie is verminderd, zoals op de hielen van de voeten. Om dit te voorkomen is het belangrijk de vochtbalans in de huid te herstellen.

dermaspray dry dehydrated skin

PRODUCTEN DIE WE ADVISEREN VOOR DE DROGE & VOCHTARME HUID

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

Heerlijk voor de dunner wordende huid onder de ogen,maar ik gebruik het ook voor mijn handen hals en lippen. Zuinig in gebruik.

Dermaserum

Ik heb het nu al een week in gebruik en ik heb al veel minder last van droge huid en de vlekjes zijn al aan het verdwijnen en jeuken niet meer ik raad het iedereen aan!!

Wonderbaarlijke Spray

Deze betaalbare producten trekken snel in de huid en hydrateren zodat mijn huid snel en langdurig aangenaam aan voelt.ik kan u dan ook deze producten ten zeerste aanbevelen.

Heerlijk verzachtend

Q&A VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ANDEREN WILLEN WETEN

ZIJN DE PRODUCTEN VAN SALCURA OP DIEREN GETEST?

Salcura producten zijn NIET op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Dat maakt dat onze producten geschikt zijn voor vegetariërs & veganisten.

WELKE PRODUCTEN MOET IK GEBRUIKEN BIJ EEN DROGE HUID?

We raden de Bioskin producten aan voor iedereen met een droge huid. De vitaminen & mineralen in de Bioskin lijn zijn toegevoegd en zo op elkaar afgestemd dat het de huid optimaal hydrateerd.

 

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT ZIE?

Iedere huid is anders, dus hoe lang het duurt voordat je resultaat ziet is voor iedereen anders. We hebben echter onze producten zo ontwikkeld, dat er verbetering optreedt binnen de vernieuwingscyclus van de huid, dat 28 dagen duurt. Wanneer het aankomt op huidproblemen, houd dan in gedachten dat een ‘overnight’ oplossing niet bestaat. De huid heeft tijd nodig om weer in balans te komen, daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen – welke andere producten gebruik je of heb je gebruikt, welk dieet je volgt etc.