Overwin schimmelinfectie deze zomer!

Nu de zomer in volle gang is, weten we dat het moeilijk kan zijn voor mensen die last hebben van schimmelinfectie.

Wist je dat er in de zomermaanden meer gevallen van schimmelinfecties voorkomen? Het komt vooral voor in de zomer als het weer warmer is en mensen meer zwemmen.

Schimmelinfecties blijven niet beperkt tot je intieme zone, ook je mond, voeten en oksels kunnen er last van hebben. Schimmelinfectie komt het hele jaar door voor, maar gedijen vooral goed in de zomermaanden. Dit komt door de warme en vochtige omstandigheden, waardoor lichaamsdelen die 's zomers zweterig zijn een perfecte habitat vormen.

Hier zijn enkele nuttige tips om schimmelinfecties deze zomer te voorkomen:

Zorg voor je immuunsysteem
Als je goed voor je lichaam zorgt door gevarieerd te eten en voldoende te bewegen en te rusten, bevorder je een gezond immuunsysteem dat schimmels onder controle kan houden.

Schoon en droog houden
Goede persoonlijke hygiëne kan helpen om schimmel op afstand te houden. Je huid schoon en droog houden is een van de beste manieren om schimmelinfecties te voorkomen. Was je lichaam regelmatig en droog je goed af voordat je schone, droge kleren aantrekt.

Verschoon je ondergoed, sokken en sportkleding dagelijks
Kleding die gaat zweten of in nauw contact komt met het lichaam, zoals ondergoed, moet elke dag of na het sporten worden verschoond. Zorg ervoor dat je elke keer schone kleren aantrekt als je gaat sporten.

Droog die zweterige schoenen
Dichte schoenen, zoals sneakers, kunnen een perfecte omgeving vormen voor schimmels om in te gedijen, vooral bij warm en vochtig zomerweer. Probeer schoenen na het dragen te luchten en overweeg een tweede paar mee te nemen op vakantie als ze veel gebruikt worden of vochtig kunnen worden.

Draag slippers in openbare douches en badkamers
Bescherm je voeten tegen schimmel door het dragen van gemakkelijk te drogen schoenen bij het gebruik van openbare douches en kleedkamers.

Kleed je om na het zwemmen
Als je hebt afgekoeld in het zwembad of op het strand, trek dan je doorweekte zwemkleding uit en schone, droge kleding aan om schimmelinfecties te voorkomen.

Regelmatig wassen
Vergeet niet om je na elke zwemsessie te wassen, of je deze zomer nu bij het zwembad, op het strand of in het waterpark bent, het is van vitaal belang dat je je intieme zone voorzichtig reinigt. Onze nieuwe vulva-liefhebbende Topida Intimate Hygiene Wash reinigt en verfrist je intieme zone op subtiele wijze en beschermt tegen de ophoping van ongezonde bacteriën, schimmelinfecties, jeuk en pijn. Met een gebalanceerde pH-waarde voor een gezonde intieme omgeving, kalmeert en verkoelt Topida wash de intieme zone onmiddellijk en is geschikt voor mensen die last hebben van droogheid, jeuk, schimmelinfecties of andere vaginale ongemakken.

Behandelen
Het is heel belangrijk om preventieve maatregelen te nemen. Als je een extra steuntje in de rug nodig hebt tegen schimmelinfectie, probeer dan onze Topida Intieme Hygiëne Spray. Onafhankelijke laboratoriumtests hebben aangetoond dat Topida 99,9% van de Candida albicans en Escherichia coli bacteriën elimineert in slechts 10 minuten! Speciaal geformuleerd om te kalmeren, te verkoelen en te kalmeren door een gezond microbieel evenwicht te creëren op de aangetaste gebieden. Deze effectieve, snelwerkende oplossing brengt de pH-waarde in balans en essentiële voedingsstoffen helpen de huidcellen in een levensvatbare en gezonde conditie te houden.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd