Het eerste Salcura Pers Evenement bij Bloggers and Brand is een feit! Afgelopen 29 november hebben wij in Den Haag al onze Salcura producten geïntroduceerd aan persrelaties die ons nog niet kenden. En wat een feestje was het! Bloggers and Brands had onze producten in de spotlight gezet; een mooie tafel met al onze heerlijke producten en heerlijk gezonde snacks mochten niet ontbreken.

Naast de informatie over onze producten, vinden we ervaring en beleving belangrijk. Daarom konden genodigden tijdens ons Salcura Pers Evenement niet alleen alle producten ruiken en voelen, maar kregen zij ook een beleving met Yogadocente Steffi.

Steffi heeft ons maar weer wat duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om te ontspannen. Vandaag de dag zijn we allemaal druk. We hebben een drukke baan, moeten we het huishouden regelen, misschien heb je ook nog eens kinderen waar je je over moet ontfermen, mogen we niet vergeten om te sporten en is het ook nog eens gewenst een goed sociaal leven te hebben. Dat is niet niks! En tijdens ons drukke leven vergeten we vaak zelf de basis van ontspanning; goed ademen!

 

In onze Salcura producten zitten tal van essentiële oliën die, naast eigenschappen die de huid ondersteunen, ook kunnen helpen bij ontspanning. Lavendel bijvoorbeeld. Vind je het lastig om te ontspannen? Neem een lekker bad of lekkere douche met een van onze badproducten en ga terug naar die basis, ademhaling. Misschien kan je geleide meditatie eens proberen. Wij gingen na de meditatie van Steffi in ieder geval heerlijk ontspannen het weekend in!