WIST JE DAT DE HUID VAN EEN KIND 30% DUNNER IS DAN DE HUID VAN EEN VOLWASSENE?

Zorg ervoor dat je de juiste huidverzorging gebruikt voor jouw kleintje. Een product dat de huid versterkt terwijl jouw kindje groeit. Wij geven je graag advies en onze huidverzorging zorgt voor een gezonde huid, nu en in de toekomst.

ONS ADVIES

De huid van een kind is 30% dunner dan de huid van een volwassene. De huid van jouw kindje is dus een stuk gevoeliger en veel vatbaarder voor irritatie. Disbalans in de huid, zoals een droge en jeukende huid, komt steeds vaker voor. Huidverzorgingsproducten met chemicaliën hebben waarschijnlijk een significant aandeel in de groei van huidproblematiek en huidirritatie. Andere elementen die huidirritatie bij jouw kindje kunnen veroorzaken zijn bijvoorbeeld voeding, synthetische zepen, wasmiddelen en reinigingsmiddelen, huisstofmijt of allergische reacties op huisdieren, pollen of kledingsstoffen die kunnen irriteren zoals synthetische stoffen of wolsoorten.

Wat de reden ook is voor de huidirritatie bij jouw kleintje, het is zeker de moeite waard om uit te vinden wat de veroorzaker is van de irritatie. Een oplossing vinden is vaak niet eenzijdig. Wij raden aan om in ieder geval natuurlijke en effectieve producten te gebruiken, zoals onze Bioskin Junior producten, speciaal ontwikkeld voor de droge, jeukende en gevoelige huid.

Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken, douche bijvoorbeeld met minder heet water, zorg voor korte nagels zodat de huid niet kan worden open gekrabt en zorg dat jouw kleintje voldoende drinkt om ook van binnenuit optimaal te hydrateren.

Baby Bioskin Junior Dry Skin

PRODUCTEN DIE WE ADVISEREN VOOR DE DROGE HUID VAN JOUW KIND

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

Na een dag smeren waren de wondjes al dicht en de roodheid een stuk verminderd. Op dag drie was de uitslag zelfs compleet verdwenen. Een hele fijne crème dus die ik alle mama’s kan aanraden!

Luieruitslag als sneeuw voor de zon verdwenen

Ruikt lekker, niet glipperig en zijn huidje voelt lekker zacht aan na het badderen. Alles wat je wilt van een goed badproduct.

Zo zacht

Heel fijn om te weten dat dit product niet alleen mijn baby’s huidje superzacht maakt, maar ook nog natuurlijk is. Blij dat deze Engelse producten nu ook in Nederland beschikbaar zijn.

Zo lekker zacht op mijn baby’s huidje

Q&A VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ANDEREN WILLEN WETEN

ZIJN DE BIOSKIN JUNIOR PRODUCTEN VEILIG VOOR HEEL KLEINE BABY’S?

Onze producten zijn ontwikkeld voor de allerkleinste. Toch is een babyhuidje erg gevoelig, zelf soms voor de natuurlijke oliën in onze producten. We raden het altijd aan om producten eerst te testen op een op een stukje huid, voordat je de producten volledig in gebruik neemt. Wanneer de huid niet raar reageert binnen 24 uur, weet je zeker dat de producten de juiste zijn voor het huidje van jouw kleintje.

HOE SNEL WORDT DE HUID VAN MIJN KIND BETER?

Ieder huid is anders, dus we kunnen niet een kant-en-klaar, waterdicht antwoord hierop geven. Toch kunnen we zeggen dat de huid van een kind nog zeer puur is en sommige klanten zelfs de volgende dag al verschil zien. Mocht dit niet het geval zijn, geen nood, de huid kan veel langer nodig hebben om te herstellen!

ZIJN DE PRODUCTEN VAN SALCURA OP DIEREN GETEST?

Salcura producten zijn NIET op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Dat maakt dat onze producten geschikt zijn voor vegetariërs & veganisten.